Zwartemeer

Op dit moment zijn er geen vrije gemeentelijke kavels. Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in Zwartemeer? Meld u dan aan voor de wachtlijst door te mailen naar kavelverkoop@emmen.nl (klik op het mailadres om een mail te sturen).

De nieuwe woonwijk aan de westrand van de woonwijk Zwartemeer, Zuidwest is open van structuur, heeft veel groen en past uitstekend in de bestaande woonwijk.

Overzicht kavels Zwartemeer

Onderstaande afbeelding toont alle kavels. De paarse kavels kunt u nog kopen, de donkerblauwe kavels zijn gereserveerd en de lichtblauwe kavels zijn verkocht. Wij houden deze informatie zo goed mogelijk bij. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor typefouten. 

Kaart kavels Zwartemeer

Vrije gemeentelijke kavels

Op dit moment zijn er geen vrije gemeentelijke kavels.

Gereserveerde gemeentelijke kavels

Onderstaande kavels zijn gereserveerd. Dit betekent dat iemand anders graag de kavel wil kopen, maar nog niet alles geregeld heeft voordat hij hem echt gaat kopen. Lukt het uiteindelijk niet om de kavel te kopen, dan komt de kavel weer vrij voor andere mensen. 

Gereserveerde gemeentelijke kavels Zwartemeer
Kavelnummer Oppervlakte Type Prijs incl. BTW
30 555 m2 Vrijstaand € 76.608,00
31 555 m2 Vrijstaand € 76.608,00
36 410 m2 Vrijstaand € 57.909,00
40 505 m2 Vrijstaand € 68.086,00

Daarom wonen in Zwartemeer

  • Prachtige omgeving bij het natuurreservaat Bargerveen;
  • Gunstige ligging aan de grens;
  • Goed bereikbaar (A37 en de A31 in Duitsland);
  • Veel voorzieningen in de buurt.

Meer informatie

Voor meer informatie, vragen of maatwerkadvies kunt u contact opnemen met Els Gernaat, accountmanager woningbouwkavels. Meer informatie vindt u ook op de website Emmenmaakhetmee.