Weiteveen

Weiteveen ligt dicht bij de Duitse grens en grotere plaatsen zoals Emmen en Klazienaveen. Het is een landbouwgebied met enkele kleine bospercelen. Het dorp grenst aan het Bargerveen, een groot hoogveenreservaat van Staatsbosbeheer. Er zijn twee basisscholen, sportvelden, voetbalclub, een zwembad en een ijsbaan. Ook is er een supermarkt met postagentschap, een benzinestation, en een paar winkels en horeca.

Vrije gemeentelijke kavels

De beschikbare kavels en de prijzen staan in een overzicht:

Tijdelijke korting

De gemeente Emmen heeft de kavelprijs van vier kavels voor het komende jaar in prijs verlaagd. De korting geldt voor de laatste twee kavels in Weiteveen en Roswinkel. De kavels in Weiteveen liggen aan de Wethouder G.H. Scherpenlaan en de Rietstengel. De kosten per kavel zijn € 75.000,- inclusief BTW en exclusief kosten koper. De verkoop start 2 oktober. Hierop is het PDFUitgiftereglement kortingsactie van toepassing. U kunt zich inschrijven via het inschrijfformulier.

Daarom wonen in Weiteveen

  • Klein karakteristiek lintdorp
  • Prachtig veenlandschap
  • Uitstekende (openbaar vervoer) verbindingen
  • Veel voorzieningen in de buurt.

Meer informatie

Voor meer informatie, vragen of maatwerkadvies kunt u contact opnemen met Mariëlle Zomers, accountmanager woningbouwkavels. Meer informatie vindt u ook op de website Emmenmaakhetmee.