Schoonebeek

Op dit moment zijn er geen vrije gemeentelijke kavels. Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in Schoonebeek? Meld u dan aan voor de wachtlijst door te mailen naar kavelverkoop@emmen.nl (klik op het mailadres om een mail te sturen).


Aan de rand van het Stroomdal van het Schoonebekerdiep, nabij de Duitse grens, ligt Schoonebeek. Aan de zuidrand van dit fraai gelegen dorp is de nieuwe wijk Stroomdal gerealiseerd. Vanuit Stroomdal heeft u een prachtig uitzicht over de groene omgeving in combinatie met een ouderwets gezellig dorpsleven.

Overzicht kavels Schoonebeek

Onderstaande afbeelding toont alle kavels. De paarse kavels kunt u nog kopen, de donkerblauwe kavels zijn gereserveerd en de lichtblauwe kavels zijn verkocht. Wij houden deze informatie zo goed mogelijk bij. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor typefouten. 

Kaart kavels Schoonebeek

Vrije gemeentelijke kavels Schoonebeek

Er zijn geen vrij gemeentelijke kavels meer beschikbaar.


Gereserveerde gemeentelijke kavels

Onderstaande kavels zijn gereserveerd. Dit betekent dat iemand anders graag de kavel wil kopen, maar nog niet alles geregeld heeft voordat hij hem echt gaat kopen. Lukt het uiteindelijk niet om de kavel te kopen, dan komt de kavel weer vrij voor andere mensen. 

Gereserveerde gemeentelijke kavels Schoonebeek
Kavelnummer Oppervlakte Type Prijs incl. BTW excl. kosten
140 830 m2 Vrijstaand € 104.447,00

Daarom wonen in Schoonebeek

  • Prachtige landelijke omgeving;
  • Gunstige ligging aan de grens;
  • Goed bereikbaar;
  • Veel voorzieningen in de buurt.

Meer informatie

Voor meer informatie, vragen of maatwerkadvies kunt u contact opnemen met Els Gernaat, accountmanager woningbouwkavels. Meer informatie vindt u ook op de website Emmenmaakhetmee.