Oude Meerdijk

Op dit moment zijn er geen vrije gemeentelijke kavels. Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in Angelslo? Meld u dan aan voor de wachtlijst door te mailen naar kavelverkoop@emmen.nl (klik op het mailadres om een mail te sturen).

 

De Oude Meerdijk ligt in de zuidoostelijke hoek van de wijk Angelslo. Het is dichtbij de rondweg, zodat u makkelijk snel alle kanten op kan gaan voor bijvoorbeeld uw werk. Maar ook met het openbaar vervoer kunt u de wijk goed bereiken. Daarnaast heeft Angelslo voldoende scholen een winkelcentrum en speel- en sportvelden. 

Overzicht kavels Oude Meerdijk

Onderstaande afbeelding toont alle kavels. De paarse kavels kunt u nog kopen, de donkerblauwe kavels zijn gereserveerd en de lichtblauwe kavels zijn verkocht. Wij houden deze informatie zo goed mogelijk bij. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor typefouten. 

Kaart kavels Oude-Meerdijk

Vrije gemeentelijke kavels

Er zijn op dit moment geen gemeentelijke kavels vrij. 

 

Gereserveerde gemeentelijke kavels

Onderstaande kavels zijn gereserveerd. Dit betekent dat iemand anders graag de kavel wil kopen, maar nog niet alles geregeld heeft voordat hij hem echt gaat kopen. Lukt het uiteindelijk niet om de kavel te kopen, dan komt de kavel weer vrij voor andere mensen. 

Gereserveerde gemeentelijke kavels Oude Meerdijk
Kavelnummer Oppervlakte Type Prijs incl. BTW, excl. kosten
6 665 m2 Vrijstaand € 166.514,00
7 750 m2 Vrijstaand € 187.796,00
8 1475 m2 Vrijstaand € 274.632,00
9 1035 m2 Vrijstaand € 225.933,00
37 605 m2 Vrijstaand € 151.489,00

Daarom wonen aan de Oude Meerdijk in Angelslo

  • Ruim opgezette groene woonbuurt
  • Karakteristieke bestaande en nieuwe bebouwing
  • Variatie in woonkeuze
  • Gunstige ligging en bereikbaarheid
  • Veel voorzieningen in de woonwijk en omgeving

Meer informatie

Voor meer informatie, vragen of maatwerkadvies kunt u contact opnemen met Els Gernaat, accountmanager woningbouwkavels. U kunt een afspraak met haar maken via ons algemene telefoonnummer 14 0591. Daarnaast biedt Brands Bouwontwikkeling B.V. ook bouwkavels aan op www.oudemeerdijk.nl.