Nieuw-Weerdinge

Op dit moment zijn er geen vrije gemeentelijke kavels. Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in Nieuw-Weerdinge? Meld u dan aan voor de wachtlijst door te mailen naar kavelverkoop@emmen.nl (klik op het mailadres om een mail te sturen).


De nieuwe wijk Mandebroek is al een aantal jaren in ontwikkeling. Rust en weidse uitzicht, natuurlijke kleuren en materialen van Nieuw-Weerdinge zijn terug te vinden in de wijk. Er zijn verschillende gemeentelijke kavels te koop in Mandebroek III om uw droomhuis te bouwen.

Overzicht kavels Nieuw-Weerdinge

Onderstaande afbeelding toont alle kavels. De paarse kavels kunt u nog kopen, de donkerblauwe kavels zijn gereserveerd en de lichtblauwe kavels zijn verkocht. Wij houden deze informatie zo goed mogelijk bij. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor typefouten.

Kaart kavels Nieuw-Weerdinge

Vrije gemeentelijke kavels

Momenteel zijn alle kavels in Nieuw-Weerdinge onder optie en zijn er geen vrije gemeentelijke kavels beschikbaar.

Gereserveerde gemeentelijke kavels

Onderstaande kavels zijn gereserveerd. Dit betekent dat iemand anders graag de kavel wil kopen, maar nog niet alles geregeld heeft, voordat hij hem echt gaat kopen. Lukt het uiteindelijk niet om de kavel te kopen, dan komt de kavel weer vrij voor andere mensen. 

Gereserveerde gemeentelijke kavels Nieuw-Weerdinge
Kavelnummer Oppervlakte m2 Type Prijs incl. 21% btw en excl. kosten
5 830 m2 Vrijstaand € 106.587,00

Daarom wonen in Nieuw-Weerdinge

  • Landelijke omgeving, wijds uitzicht;
  • Gunstige ligging en bereikbaarheid (N391 en N379);
  • Vlakbij centrum Emmen;
  • Kindvriendelijke omgeving;
  • Veel voorzieningen in de buurt.

Meer informatie

Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met Els Gernaat, accountmanager woningbouwkavels. U kunt een afspraak maken via ons algemene telefoonnummer 14 0591. Meer informatie vindt u ook op de website Emmenmaakhetmee.