Emmermeer

Het project Aan de Bosrand bevindt zich langs de buitenrand van het centrum van Emmen en en heeft een eigen uitgebreid winkelcentrum Emmermeer. Dit project is gebouwd op de overgang van Emmermeer en het Valtherbos. De kavels liggen parallel aan of haaks op de nieuwe Vierde Laan.

Overzicht kavels Emmermeer

Onderstaande afbeelding toont alle kavels. De paarse kavels kunt u nog kopen, de donkerblauwe kavels zijn gereserveerd en de lichtblauwe kavels zijn verkocht. Wij houden deze informatie zo goed mogelijk bij. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor typefouten.

Overzicht kavels Emmermeer

Vrije gemeentelijke kavels

Momenteel zijn er geen beschikbare gemeentelijke kavels in Emmermeer. 


Gereserveerde gemeentelijke kavels

Onderstaande kavels zijn gereserveerd. Dit betekent dat iemand anders graag de kavel wil kopen, maar nog niet alles geregeld heeft voordat hij hem echt gaat kopen. Lukt het uiteindelijk niet om de kavel te kopen, dan komt de kavel weer vrij voor andere mensen.

Gereserveerde gemeentelijke kavels Emmermeer
Kavelnummer Oppervlakte m2 Type Prijs incl. 21% BTW en excl. kosten
18 945 m2 Vrijstaand € 184.392,00

Daarom wonen in Emmermeer - Aan de Bosrand

  • Groene nieuwe woonbuurt bij het bos;
  • Onderdeel van de karakteristieke wijk Emmermeer;
  • Kindvriendelijke omgeving;
  • Gunstige ligging en bereikbaarheid;
  • Veel voorzieningen in de buurt.

Meer informatie

Voor meer informatie, vragen of maatwerkadvies kunt u contact opnemen met Els Gernaat, accountmanager woningbouwkavels. U kunt een afspraak met haar maken via ons algemene telefoonnummer 14 0591. Meer informatie vindt u ook op de website Emmenmaakhetmee.