Delftlanden

In overleg met wijkvereniging Delftlanden hebben we het plan 'Delftlanden 2.0' vastgesteld. Hierin hebben we de mogelijkheden om te bouwen verruimd. Ook komt er veel groen en recreatie. We hebben gemeentelijke kavels voor vrijstaande woningen aan de Spitaalzoom, De Terpen (Wolferinghaar / Lunekehaar) en de Rietgoornzoom. Daarnaast kunt u een kavel kopen waar u het type ‘bungalow’ op kan bouwen. Deze tien kavels voor vrijstaande bungalows vindt u aan de Rietgoornzoom en Spitaalzoom. U mag hier een woning bouwen met één bouwlaag, maar daar mag ook nog een laag of kap bovenop komen. 

Vrije gemeentelijke kavels Delftlanden

Het overzicht met vrije kavels komt zo snel mogelijk weer online. Onze excuses voor het ongemak.

Daarom wonen in Delftlanden

De Delftlanden ligt zeer gunstig ten westen van het centrum van Emmen en kunt u goed bereiken vanaf de N34, A37 en A28. In slechts twee autominuten zit u op de N34. Bovendien ligt het station Emmen Zuid ten zuiden van Delftlanden. Het station is stopplaats voor zowel de stoptrein als sneltrein.

  • Nieuwe woonwijk bij het bos
  • Gunstige ligging en bereikbaarheid (N34, A37, A28)
  • Vlakbij centrum Emmen
  • Kindvriendelijke omgeving
  • Voorzieningen dichtbij

Meer informatie

Voor meer informatie, vragen of maatwerkadvies kunt u contact opnemen met Mariëlle Zomers, accountmanager woningbouwkavels. U kunt een afspraak met haar maken via ons algemene telefoonnummer 14 0591. Meer informatie vindt u ook op de website Emmenmaakhetmee.