Barger-Compascuum

Barger-Compascuum ligt tegen de Duitse grens. Emmen en Klazienaveen zijn met het openbaar vervoer en de auto uitstekend bereikbaar en binnen een paar minuten rijdt u op de A37 richting Hoogeveen of Duitsland. Barger-Compascuum is het dorp waar de vaarverbinding Erica-Ter Apel doorheen loopt.

Overzicht kavels Barger-Compascuum

Onderstaande afbeelding toont alle kavels. De paarse kavels kunt u nog kopen, de donkerblauwe kavels zijn gereserveerd en de lichtblauwe kavels zijn verkocht. Wij houden deze informatie zo goed mogelijk bij. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor typefouten.

kavels Barger-Compascuum

Vrije gemeentelijke kavels

Alle kavels zijn onder optie. Er zijn momenteel geen gemeentelijke kavels beschikbaar.

 

Gereserveerde gemeentelijke kavels

Onderstaande kavels zijn gereserveerd. Dit betekent dat iemand anders graag de kavel wil kopen, maar nog niet alles geregeld heeft voordat hij hem echt gaat kopen. Lukt het uiteindelijk niet om de kavel te kopen, dan komt de kavel weer vrij voor andere mensen.

Gereserveerde gemeentelijke kavels Barger-Compascuum
Kavelnummer Oppervlakte m2 Type Prijs incl. 21% btw en excl. kosten
39 745 m2 Vrijstaand € 110.202,00

Daarom wonen in Barger-Compascuum

  • Veel natuurgebieden (Berkenrode, Oosterbos en het Landgoed Scholtenszathe)
  • Klein, levendig dorp
  • Kindvriendelijk
  • Goed bereikbaar (bij de A37)
  • Veel voorzieningen in de buurt

Meer informatie

Voor meer informatie, vragen of maatwerkadvies kunt u contact opnemen met Els Gernaat, accountmanager woningbouwkavels. U kunt een afspraak met haar maken via ons algemene telefoonnummer 14 0591. Meer informatie vindt u ook op de website Emmenmaakhetmee.