Angelslo

De Oude Meerdijk ligt in de zuidoostelijke hoek van de wijk Angelslo, nabij uitvalswegen. Maar ook met het openbaar vervoer kunt u de wijk goed bereiken. Bovendien zijn er verschillende voorzieningen binnen handbereik. Zo zijn er voldoende scholen in de buurt, is er een wijkwinkelcentrum en speel- en sportvelden.

Vrije gemeentelijke kavels

De beschikbare kavels en de prijzen vindt u in onderstaand overzicht:

Pionierskorting

De drie opties voor de pionierskorting aan de Oude Meerdijk zijn vergeven. De overige kavels geven we op de normale manier uit. Wij begonnen op 15 februari een tijdelijke kortingsactie voor drie vrije kavels in het plangebied Oude Meerdijk in Emmen, om de bouw van nieuwe woningen te stimuleren. De eerste drie kopers van een bouwkavel krijgen een korting van 25% op de koopsom als de bouw doorgaat. 

Voor deze pionierskorting is het uitgiftereglement van de pionierskorting geldig. Lees daarom de PDFSpelregels pionierskorting Oude Meerdijk

Inschrijven

De pionierskorting hebben we op dit moment aan 3 kopers vergeven. Toch kunt u zich nog steeds inschrijven voor wachtlijst van de pionierskorting. De 3 kopers hebben nu namelijk eerst een optie. Als zij om welke reden dan ook deze optie niet definitief kunnen maken, krijgen wij de optie terug. Deze optie bieden we dan aan de eerstvolgende op de lijst aan. U kunt zich inschrijven via het inschrijfformulier.

Daarom wonen in Angelslo-Oude Meerdijk

  • Ruim opgezette groene woonbuurt.
  • Karakteristieke bestaande en nieuwe bebouwing.
  • Variatie in woonkeuze.
  • Gunstige ligging en bereikbaarheid.
  • Veel voorzieningen in de woonwijk en omgeving.

Meer informatie

Voor meer informatie, vragen of maatwerkadvies kunt u contact opnemen met Mariëlle Zomers, accountmanager woningbouwkavels. Meer informatie vindt u ook op de website Emmenmaakhetmee. Daarnaast biedt Brands Bouwontwikkeling B.V. ook bouwkavels op www.oudemeerdijk.nl.