Actuele vacatures

Gemeente Emmen publiceert vacatures op de website van Vooruit in Drenthe. Wilt u op de hoogte blijven van actuele vacatures? Registreert u zich dan eenmalig op Vooruit in Drenthe.

Stage

Ben je op zoek naar een leuke leer- of afstudeerstage bij de gemeente Emmen? Wij bieden stageplaatsen aan op de website van Vooruit in Drenthe en via stagebureaus van opleidingen in met name Noordoost Nederland. Bekijk ook de film over stage lopen bij de gemeente Emmen.

Wil je op de hoogte blijven van ons actuele stageaanbod? Registreer je dan Vooruit in Drenthe.

Extern personeel

Solvus verzorgt alle inhuur derden voor de gemeente Emmen. Hieronder valt uitzenden, detacheren, payroll en zzp. Solvus heeft afspraken gemaakt met verschillende leveranciers. Voor meer informatie kunt u contact opnemen en vragen naar de contactpersoon van Solvus.