Landschap met water en bomen

Aanmelding geopend voor Emmense Week van de Mantelzorg

20 september 2022
Algemeen nieuws

Als blijk van waardering voor het werk van mantelzorgers, organiseert de gemeente Emmen samen met Sedna en de Contactpunten Mantelzorg de jaarlijkse Week van de Mantelzorg.

In de gemeente Emmen hebben veel inwoners mantelzorgtaken. Als blijk van waardering voor het werk dat zij doen wordt van maandag 7 t/m zaterdag 12 november 2022 de Week van de Mantelzorg georganiseerd. De gemeente Emmen organiseert deze week in samenwerking met de Contactpunten Mantelzorg en welzijnsorganisatie Sedna.

Tijdens de Week van de Mantelzorg worden er verschillende activiteiten georganiseerd in de gemeente Emmen. Deze activiteiten variëren van een verwendag, een workshop bonbons maken en een slipcursus tot theatervoorstellingen en gratis toegangskaarten voor FC Emmen en Wildlands. Jonge mantelzorgers konden komen springen bij Urban Jump, op avontuur in een Escape Room of een bioscoopbon aanvragen.

Inwoners die het afgelopen jaar voor een naaste hebben gezorgd kunnen zich hiervoor aanmelden. Dat kan vanaf 19 september t/m 24 oktober 2022 via het formulier op de website van welzijnsorganisatie Sedna.

Adres Raadhuisplein 1, Emmen

Dinsdag 08.30 - 16.30 uur