Openbaar vervoer

Openbaar vervoer in de gemeente Emmen

In de gemeente Emmen zijn op dit moment Qbuzz, Arriva Touring en zes regiovervoerders actief. De meeste bussen zijn bordeauxrood met zilverkleurig. Maar de Qliners zijn blauw als vanouds. Onderweg blijft u op de hoogte door duidelijk leesbare informatie op de bushaltes en beeldschermen in de grote bussen met actuele reisinformatie. Bovendien komen er meer reismogelijkheden op het platteland door de LijnBelBus: een bus die op rustige tijden de lijnbus aanvult (veelal tussen 8 en 23 uurdienstverlening).

Tarieven en dienstregeling
U kunt de tarieven bekijken op de website van Openbaar Vervoer Groningen Drenthe. Het euro-kaartje kost tegenwoordig 1,50 euro, maar dan mag u ook voor 9 uur ermee reizen en u kunt maximaal twee kinderen tussen de 4 en 11 jaar gratis laten meereizen.  

Meer informatie
Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Kijkt u dan op www.ovbgd.nl. Heeft u vragen over de dienstregeling, dan kunt u terecht op www.qbuzz.nl of bel met Klantenservice Qbuzz BV op 0900 – 728 99 65 (lokaal tarief). Daar kunt u ook terecht om een lijnfolder met routes en tijden aan te vragen.